vineri, 13 ianuarie 2012

Reteta ciuperci umplute cu piept de pui

Reteta ciuperci umplute cu piept de pui

Ingrediente:
ciuperci,
200 gr piept de pui,
1 ceapa verde,
1/2 ardei capia rosu,
1 rosie,
condimente:sare, piper, boia de ardei,
ulei,
cascaval.


Mod de preparare:

Se desfac cozile de la ciuperci si se toaca marunt, se taie  legumele si pieptul de pui marunt...
Intr-o tigaie se pune pieptul de pui la prajit in ulei, se condimenteaza si se lasa 2-3 min...se adauga ceapa verde, se mai lasa un min,se adauga ardeiul, cozile de ciuperci, rosia si se lasa pe foc mediu sa scada...
Intr-o tavase pune hartie de copt, se aseaza ciupercile, se pune din compozitia de carne si legume si se  introduc la cuptor cca 20 min,
Se scoate tava si se pune cascaval taiat feliute subtiri peste ciuperci...
se mai lasa la cuptor pana ce se topeste cascavalul.
In loc de piept de pui se poate folosi kaiser sau sunca presata.

Secret: Ciupercile nu trebuie curatate de coaja, aceasta nu dauneaza cu nimic preparatului.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Retete populare