vineri, 30 martie 2012

Reteta salata de andive cu piept de pasare

Reteta salata de andive cu piept de pasare

Ingrediente:
- 700g andive,
- 350g piept de pasare fiert,
- maioneza,
- 3 linguri smantana,
- zeama de lamiie .

Mod de preparare:
Se aleg andive tinere (), se taie putin din cotor, se curata, se spala rapid sub un jet de apa, se scurg de apa, apoi se desfac frunzele, care se lasa intregi sau se rup in doua, se pun intr-o salatiera sau intr-un castron, se amesteca cu pieptul de pasare taiat in lung si cat mai subtire; cu maioneza (preparata din: 1 ou, 150ml ulei, sare, zeama de lamaie) si cu smantana; se sareaza, se pipereaza si se acreste dupa gust.
Secret: Se folosesc doar andive tinere deoarece acestea  nu au frunze verzi care sunt amare

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Retete populare