duminică, 9 septembrie 2012

Reteta pasta de ardei

Reteta pasta de ardei



Ingrediente: 
- 3kg ardei gogosari,
- 3kg ardei kapia,
- 5 ardei iuti
- 3kg rosii,
- 1kg ceapa,
- sare neiodata.

Mod de preparare:
Ardeii se spala, se usuca se taie bucati si se curata de seminte.
Rosiile se spala si se dau prin masina de pasat rosii pt a indeparta coaja si semintele.
Ceapa se curata, se taie sferturi si se lasa intr-un bol cu apa.
Ardeii gogosari, kapia si cei iuti impreuna cu ceapa se dau prin masina de tocat.Se amesteca cu pasta de rosii, se sareaza si se pune la fiert, la foc mic timp de 30-40min pana scade zeama.Fierbinte se pune in borcane care se inchid ermetic si se tin acoperite cu o patura pana a doua zi.
Secret: Pasta de ardei se foloseste  pt ciorbe, tocanite si fripturi.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Retete populare