joi, 21 martie 2013

Reteta stufat de miel

Reteta stufat de miel

Ingrediente - Reteta stufat de miel:

- 500 g carne de miel,
- 30 fire ceapă verde,
- 30 fire usturoi verde,
- 3 linguri untură,
-  ½ linguriţă făină,
- 2 linguri bulion (sau 500 g roşii),
- 1 lingură oţet,
- sare,
- un praf de zahăr.

Mod de preparare - Reteta stufat de miel:

Carnea bine spălată şi tăiată bucăţi se prăjeşte cu o lingură de untură, apoi se adaugă făina, se lasă să se prăjească puţin şi se ia cratiţa de la foc. Usturoiul şi ceapa (curăţate, spălate şi tăiate bucăţi lungi de circa 5 cm) se prăjesc separat în restul de untură pînă se moaie puţin, apoi se aşază peste carnea prăjită, se adaugă sarea, bulionul sau roşiile fierte şi strecurate, zahărul şi 2-3 linguri de apă. Se pune la foc să dea un clocot, apoi la cuptor să scadă bine.
Reteta stufat de miel , Reteta stufat de miel , Reteta stufat de miel

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Retete populare