miercuri, 10 iulie 2013

Reteta prajituri banane

Reteta prajituri banane

Ingrediente - Reteta prajituri banane

- 4 oua,
- 10 linguri ulei,
- 10 linguri zahar,
- 10 linguri lapte,
- 1 pachet praf de copt stins cu otet,
- esenta vanilie,
- faina cat cuprinde pt un aluat tare,
- 500 ml -1l ulei pt copt,
 - zahar pudra vanilat pt pudrat.

Mod preparare - Reteta prajituri banane

Se freaca ouale cu zaharul, se adauga uleiul, laptele, praful ce copt stins, vanilia se amesteca bine si se incorporeaza faina pana se obtine un aluat tare. Aluatul se da prin masina de tocat la care s-a montat forma pt carnati. Se taie bastonase de aprox 10cm. Intr-un ceaun de tuci, sau cratita teflonata inalta se pune ulei pana la jumatate si se incinge pe foc. Daca punem o bobita de aluat in ulei si aceasta se ridica la suprafata inseamna ca uleiul este gata. Se pun bastonasele in ulei, cate incap ca sa nu fie ingramadite(daca este cazul se fac mai multe ture) si se coc la foc potrivit.
Secret Reteta banane: Cand sunt gata se dau fierbinti prin zahar pudra vanilat.
Reteta banane , Reteta banane , Reteta banane

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Retete populare