miercuri, 10 iulie 2013

Reteta chec pufos

Reteta chec pufos

Ingrediente - Reteta chec pufos

- 5 oua,
- 21 linguri zahar,
- 25 linguri ulei,
- 2 plicuri praf de copt,
- 250 ml lapte,
- 500 g faina.

Mod preparare - Reteta chec pufos

Se separa albusurile de galbenusuri. Se freaca galbenusurile cu zaharul si uleiul, se adauga jumamtate din faina se omogenizeaza, se adauga laptele, se amesteca din nou si apoi se incorporeaza restul de faina si praful de copt. Se aprinde cuptorul, se bat albusurile spuma tare si se incorporeaza peste amestecul anterior pregatit. Se pune in tavi tapetate cu hartie de copt si se coace la foc mic timp de 30 -40 min.
Secret Reteta chec pufos: Pt un plus de gust se adauga in aluat stafide, fulgi de ciocolata, afine, nuci sau alune(dupa gust). Inainte de a le adauga in aluat oricare din aceste ingrediente suplimentare se trec prin faina pt a evita lasarea acestora pe fundul tavii.
Reteta chec pufos , Reteta chec pufos , Reteta chec pufos

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Retete populare